Diakonia

Vanhukset

Diakoniatiimi tuo avun koteihin ja laitoksiin niille vanhuksille ja sairaille, jotka eivät kykene tulemaan seurakunnan tilaisuuksiin. Muistamme myös ikääntyneitä seurakuntalaisia, kun he täyttävät vuosia ja osallistumme hautajaisiin omaisten sitä toivoessa.

Vammaiset

Käsi Kädessä -illat ovat seurakuntamme järjestämää toimintaa vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Illoissa tarjotaan heille sekä sosiaalista että hengellistä ravintoa. Toiminta perustuu toisten kanssa olemiseen ja se on puettu iloiseen ja välittömään muotoon.

Seuraathan tapahtumia osoitteesta www.kasikadessa.net

Ruokakassijako

Ruokakassijako vähävaraisille on joka toinen tiistai klo12. Paikalle kannattaa saapua ajoissa. Odotellessa voi kuunnella elävää musiikkia ja puhetta salissa. Tapahtumapäivät ilmoitetaan Operaatio Ruokakassi kalenterissa

Päihdetyö

Seurakuntamme tekee päihdetyötä alkoholistien ja huumausaineiden käyttäjien parissa yhteistyössä Raision KAN-kodin kanssa, www.kan.fi.

Vankilatyö

Vankilatyötä tehdään pitämällä yhteyttä vankeihin ja vierailemalle heidän luonaan. Toisinaan vankiloissa järjestetään hengellisiä tilaisuuksia. Vangeilla on halutessaan mahdollisuus myös sielunhoidollisiin keskusteluihin.

Sielunhoito

Sielunhoitoa antavat seurakunnassamme pastorit ja seurakunnan tähän tehtävään valtuuttamat henkilöt. Keskusteluapua tarvitsevat ihmiset varaavat ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen.

Lisää tietoa ajanvarauksesta sekä sielunhoitopuhelimesta löytyy palvelevat puhelimet -sivulta.

Seurakunnassamme järjestetään myös pienryhmissä sisäisen parantumisen kursseja. Hoitava rukous -ryhmä ja syventävä jatkoryhmä Toipumisen tie sisältävät 7-10 kokoontumiskertaa.

Turun Helluntaiseurakunta
Puistokatu 6b
20100 TURKU

Toimisto avoinna
ma, ti ja to 10-13, ke 11-13. Perjantaisin suljettu.

Tilinumerot
Seurakuntatili
FI72 5711 5810 0004 46
MobilePay 23930

Lähetystili
FI08 5711 5810 0006 28

Rakennus- ja kunnossapitotili
FI15 5711 5850 0141 66
MobilePay 63470