Suhteellisen hyvää

Suhteellisen hyvää on kristillistä parisuhdetyötä joka tarjoaa välineitä parisuhteen vahvistamiseksi elämän eri vaiheissa. Toiminnan kautta voit löytää sekä kokenutta vertaistukea että tietenkin kannustavaa yhteyttä muiden parisuhteen ilonaiheiden ja ongelmakohtien äärelle pysähtyneiden kanssa.

Suhteellisen hyvää - toiminta on avointa kaikille pariskunnille, seurakuntayhteydestä riippumatta. Keskeiset työmuotomme ovat syksyllä järjestettävä avioliittoleiri ja ystävänpäivän parisuhdetapahtuma sekä tukipariskuntatoiminta.

Tukipariskuntatoiminnan kautta järjestämme kriisin kohdanneelle pariskunnalle 1-3 tapaamista yhdessä kokeneen vertaistukipariskunnan kanssa. Tapaamisten tavoitteena on auttaa jäsentämään ajankohtaista tilannnetta ja lyötää hyödyllisiä näkökulmia tulevaisuuden suhteen.             

Ystävänpäivän parisuhdeilta on n. 4h mittainen tilaisuus joka rakentuu parisuhdeaiheisen luennon, hyvän ruoan ja mukavan yhdessäolon ympärille. Se on helppo tapa tutustua parisuhdetoimintaan ja piristää arkea ystävänpäivän tienoilla. 

Suhteellisen hyvää - avioliittoleiri on perjantai-illasta sunnuntaiaamuun kestävä viikonloppuleiri joka järjetetään syksyisin. Leirin keskeiset elementit ovat asiantuntijaluennot sekä niitä syventävä pienryhmätyöskentely. Lisäksi ohjelmassa on rentouttavaa yhdessä oloa, saunomista ja iltahartaus sellaisista nauttiville.

Leirille voi tulla sekä kriisien keskeltä että onnen kukkuloilta. Pienryhmäohjaajina toimivat vertaistukiohjaajat. Ryhmät pyritään jakamaan ennakkotietojen perusteella niin että ryhmäläiset jakavat samankaltaista kokemusmaailmaa.

Tapahtumista ja leireistä ilmoitetaan Turun Helluntaiseurakunnan nettisivuilla ja ohjelmatiedotteissa.

Lisätietoja toiminnasta antaa Lassi Laamanen: lassi.laamanen[at]turunhelluntaisrk[dot]fi, gms 050 5602 090 

Turun Helluntaiseurakunta
Puistokatu 6b
20100 TURKU

Toimisto avoinna
ma, ti ja to 10-13, ke 11-13. Perjantaisin suljettu.

Tilinumerot
Seurakuntatili
FI72 5711 5810 0004 46
MobilePay 23930

Lähetystili
FI08 5711 5810 0006 28

Rakennus- ja kunnossapitotili
FI15 5711 5850 0141 66
MobilePay 63470