Leiriläiseksi!

Ilmoittautuminen kesäleireille 2017 on päättynyt.

Kesä ja sen myötä leirit lähestyvät. Ilmoitathan lapsesi ajoissa leirille, viimeistään 4.6.2017. Leirille mahtuu vain rajallinen määrä leiriläisiä joten ilmoittautumisajan jälkeen ei leirille enää voi ilmoittautua. Ilmoittautumisen voit tehdä nyt leiriläisten ilmoittautumislomakkeella Lastenleirille tai YX-Kesäleirille. Täytäthän jokaisesta leiriläisestä oman lomakkeensa.

Lisätietoa leireistä antavat leirien johtajat. Lastenleiri Arto Kemlin arto.kemlin[at]turunhelluntaisrk[dot]fi ja Yx-kesäleiri Kimmo Pohjalainen kimmo.pohjalainen[at]elisanet[dot]fi

YX-Kesäleirin kanavavalinnat

Jokaisen Yx-Kesäleirille ilmoittautuneen täytyy tehdä kanavavalinta ilmoittautuessaan. Esimerkkejä kanavavaihtoehdoista ovat urheilukanava, musiikkikanava, kokkauskanava, tanssikanava ja kädentaitokanava. Kanaviin mahtuu rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Työntekijöitä tarvitaan

Kesäleirejä on mahdotonta järjestää ilman osaavaa ja innostunutta työntekijäjoukkoa. "Työntekijäksi" sivulta löydät tietoa leirien työtehtävistä.

Jos haluat tulla mukaan kesäleirityöhön voit ilmoittautua työntekijöiden ilmoittautumislomakkeella. Huomaathan, että jokaisesta työntekijästä pitää täyttää oma ilmoittautumiskaavake ja myös työntekijöiden mukana tulevat lapset pitää ilmoittaa leiriläisiksi tai alle leiri-ikäiset naperoiksi lastenleirille tai naperoiksi YX-kesäleirille.

Työntekijöiden alaikäraja

Työntekijöiksi voivat ilmoittautua 16 vuotiaista alkaen.