Leiriläiseksi!

Ilmoittautuminen kesäleireille 2018 aukee näille sivuille.

Kesä ja sen myötä leirit lähestyvät. Ilmoitathan lapsesi ajoissa leirille, viimeistään 3.6.2018. Leirille mahtuu vain rajallinen määrä leiriläisiä joten ilmoittautumisajan jälkeen ei leirille enää voi ilmoittautua. Ilmoittautumisen voit tehdä nyt leiriläisten ilmoittautumislomakkeella K7-leirille tai K10-leirille. Täytäthän jokaisesta leiriläisestä oman lomakkeensa.

Lisätietoa leireistä antavat leirien johtajat. Lastenleiri Arto Kemlin arto.kemlin[at]turunhelluntaisrk[dot]fi ja Yx-kesäleiri Kimmo Pohjalainen kimmo.pohjalainen[at]elisanet[dot]fi

K10-leirin kanavavalinnat

Jokaisen K10-leirille ilmoittautuneen täytyy tehdä kanavavalinta ilmoittautuessaan. Esimerkkejä kanavavaihtoehdoista ovat urheilukanava, musiikkikanava, kokkauskanava, tanssikanava ja kädentaitokanava. Kanaviin mahtuu rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Työntekijöitä tarvitaan

Kesäleirejä on mahdotonta järjestää ilman osaavaa ja innostunutta työntekijäjoukkoa. "Työntekijäksi" sivulta löydät tietoa leirien työtehtävistä.

Jos haluat tulla mukaan kesäleirityöhön voit ilmoittautua työntekijöiden ilmoittautumislomakkeella. Huomaathan, että jokaisesta työntekijästä pitää täyttää oma ilmoittautumiskaavake ja myös työntekijöiden mukana tulevat lapset pitää ilmoittaa leiriläisiksi tai alle leiri-ikäiset naperoiksi lastenleirille tai naperoiksi YX-kesäleirille.

Työntekijöiden alaikäraja

Työntekijöiksi voivat ilmoittautua 16 vuotiaista alkaen.