Lähellä ihmistä -solut

Seurakunta ei ole kirkkosali tai siellä järjestetyt tilaisuudet; ei edes eri palvelumuotojen yhdistelmä. Seurakunta koostuu ihmisistä. Raamatun mukaan seurakunta on Kristuksen ruumis ja koostuu siis jäsenistä, joilla jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä. Uskova ihminen ei voi löytää elämänsä täyttä merkitystä ja tyydytystä tulematta osaksi seurakuntaa.

Jumalanpalvelukset eivät mahdollista uskovien syvää henkilökohtaista yhteyttä toisiinsa. Siksi seurakunta tarvitsee myös pienempiä ryhmiä, soluja. Soluissa pieni ryhmä ihmisiä kokoontuu 1-2 viikon välein kodeissa keskustelemaan, rukoilemaan ja pohtimaan yhdessä mieltä askarruttavia asioita. Kahvikupin äärellä on mukavaa rakentaa kestäviä ystävyyssuhteita.  

Soluissa voi käytännössä opetella palvelemaan toisia omilla lahjoillaan ja tulla palvelluksi toisten lahjoilla. Siellä on mahdollista syventää seurakunnassa saatua opetusta ja oppia toisten kokemuksista ja näkemyksistä. Kaikki tämä saa aikaan hengellistä kasvua ja auttaa uskovaa löytämään oman palvelupaikkansa seurakunnassa.

Lähellä ihmistä – solurakenne ja erilaiset palvelutiimit tukevat pyrkimystämme läheisyyteen sekä Jumalan että ihmisten kanssa. Hyvien ihmissuhteiden verkosto toimii tukena jokapäiväiselle elämälle ja hengelliselle kasvulle.

Seurakuntamme melkein 40:stä solusta voi löytää itselleen sopivan ottamalla yhteyttä toimistoomme, toimisto[at]turunhelluntaisrk[dot]fi

Torstaipiiri

Eläkeläiset kokoontuvat yhteen joka torstai puolenpäivän aikaan Torstaipiiriin. Kesäisin järjestetään eläkeläisten leiri Kupiluodossa.

Turun Helluntaiseurakunta
Puistokatu 6b
20100 TURKU

 
Toimisto avoinna ma, ti ja to 10-13, ke 11-13.
Perjantaisin suljettu.