Kansainvälinen työ - International ministries

Haluamme olla välitämässä Jumalan rakkautta myös alueemme maahanmuuttajille ja muille ulkomaalaistaustaisille. He tarvitsevat kontakteja suomalaisiin, jotta heidän on helpompi sopeutua maahamme ja oppia kieltä.

Tulkkaus / Interpretation

Sunnuntain jumalanpalveluksissa klo 11 on simultaanitulkkaus englanniksi ja espanjaksi. Simultaanitulkkaus johonkin muuhun kieleen järjestetään pyynnöstä  etukäteen sovittuna. Yhteyshenkilö: Heli Leino, p. 040 517 9848.

Kansainväliset jumalanpalvelukset / International Services

Kaksi kertaa/kk (yleensä kuukauden 2. ja 4. sunnuntaina) klo 16 kutsumme sinua kokoontumaan yhteen Jumalan kansan kanssa jokaisesta maasta Turussa. Innostava sanoma ja lauluja englanniksi. Teetä/kahvia, voileipiä yms. tilaisuuden jälkeen. Jumala on Hyvä! Olet tervetullut. Ota yhteyttä: interfamily_ths[at]yahoo[dot]fi. Kurkista myös englanninkielisille sivuillemme.

Kiinankielistä toimintaa /  华人聚会

华人聚会每年至少举办两次。形式丰富 有唱赞美诗歌,共进美食,聆听福音,分享人生,快乐游戏等以共庆佳节。 下次聚会的时间地点会在这个网页上公布。Coming soon.

每周六下午在学生村有中文圣经学习小组

更多信息请联系 0452384837, abcd13082003[at]yahoo[dot]com

Järjestämme kiinankielisen hengellisen tilaisuuden vähintään kahdesti vuodessa (yleensä jonkin perinteisen kiinalaisen juhlan aikaan). Silloin laulamme ylistyslauluja, syömme hyvin yhdessä, kuuntelemme Jumalan Sanan opetusta, tutustumme toisiimme ja pelailemmekin. Seuraavasta tilaisuudesta löydät myöhemmin tietoa täältä. Joka sunnuntai-iltapäivä on mahdollisuus osallistua kiinankieliseen Raamattupiiriin. Lisätietoja:  Qing Cao p. 045-238 4837, abcd13082003[at]yahoo[dot]com